Jag är ett träningsfreak

Hur fasen kan det vara så att en soffpotatis som mig blir intresserad av träning och löpning så till den milda grad? Är det mätningen i RunKeeper som gör det…? Jag som inte ens börjat med pulsklocka än ;)

Innan det är för sent

Jag har ett nytt tema innan det är för sent. Kan tyckas att det är lite ytligt och småpretto så där, men faktum är att det finns många funderingar som väcks om man tar strofen på allvar :)

Alltid på eller i balans

Att alltid vara på är något som vi kan lära oss och få till att bli en vana. Är det därför jag alltid håller på? Som nu när jag skriver inlägg mitt under konsultmöte :)

Hur komma högre upp på Google?

Hur sjutton kan jag se till att söksträngen ”peter axelsson it-arkitekterna” kommer högre upp på en google-sökning? Nu är den på tionde plats och mitt ansvar mot alla som vill hitta mig säger mig att det är för lågt ;)

(O)intressant på Facebook och Twitter

Jag har äntligen kommit på vad som funkar, det ultimata Facebook-inlägget eller den bästa Tweeten. Bort med alla tråkiga poster och fram för jagorienterade känslokopplade inlägg med både historisk och nutidspräglad karaktär, och gärna med en nyfiken fråga…med målande adjektiv :)