Det blev en skitdag ändå

Trots lyckan att bli insläppt i garaget, trots den enorma osannolika turen att samma bil som släppte in mig hade 777 på registreringskylten, what are the odds folkens? Trots den gyllene starten på dagen så blev det en rätt bedrövlig dag, faktiskt.

Jag trodde att jag skulle få påverka lite och blev lockad in i en situation där jag ombads ge synpunkter och återkoppling, men fick ingenting av det jag tyckt medtaget i det slutliga resultatet. Märkligt, jag är van, eller kalla det bortskämd, att bli lyssnad på, och i det här fallet föll inget av det jag kläckte ur mig i någons goda jord. Till och med tvärtom, att det jag sa bara rörde upp fler människors känslor och tankar.

Det läskiga är att efter mitt öppna givande så har det varit knäpp tyst. Inte en kommentar eller reaktion eller ens en bekräftelse på att mitt material kommit fram. Märkligt att jag också kan gå i fantasifällan. Den där när man fantiserar vad som händer och varför och … typ att måsta lyfta på telefonen för att höra signalen när man inbillar sig tusen anledningar varför inte den där snygga tjejen i åttan ringer som hon lovat :)

Men, hahaaa, jag har fixat en grym förbättring till alla bildgallerier! I den här versionen av NextGen Gallery går det att slå på bildvisning med hjälp av PicLens som ju är ett helt grymt verktyg att visa bilder med :) Den fixar bildspel på helskärm med ett snyggt flyt och det enda jag saknar är möjligheten att spara bilden som du ser på just nu. Upphovsrättsinnehavaren i mig gillar det skarpt såklart, men den del i mig som vill dela med sig av allt på peterA.se tycker att det är kasst. Men testa själv på någon av gallerisidorna Nolby eller Gaudi eller Italien.

Vad säger ni, blev det bättre?

5 thoughts on “Det blev en skitdag ändå

  1. Det finfina med trippelsjuor är att lyckan slår in först dagen efter att man sett dem inte samma dag, det vet ju varje småbarn.
    Så därför kommer lyckan att stå dig bi i morgon och resten av den här veckan. Och inte bara dig…även din familj kommer att vara så lyckosamma att det är rent förunderligt.

    Så äre serru

  2. Så synd att denna dag, som är dagen efter sjuskådardagen, blev sju resor sämre än gårdagen, och då var ändå gårdagen en synnerligen kass dag!
    Men tisdagen blev etter värre, och jag har en föraning om att vi inte sett slutet på detta än. Morgondagen kommer att börja med ett crescendo som sätter tonen för onsdagen och ger mig f-n på att det är ackord i moll…

  3. Ja det där med lycka styr inte över all dumhet som drabbar oss här i världen. Men…sen är det ju så att vad dagens händelser innebär i förlängningen än står skrivet i stjärnorna.
    Jämför med de som blir arbetslösa…efter ett tag vittnar många av dem om att det var precis den spark i ändan de behövde för att göra verklighet av sina drömmar.

    Så, även om dagen har vissa förutsättningar att bli rätt medioker som trevlig dag betraktad så kanske det är just den här dagens skeenden som leder dig rätt i livet :-)

    *smyger ut glatt visslande på Always look on the bright side of life*

  4. Jag försöker använda mig av metoden som alltid lika finurliga John Cage i Ally McBeal använder. Smiling therapy. Hur hemskt det än är så tar han till ett riktigt påklistrat leende och menar att det får honom att bli glad igen.
    http://images.usatoday.com/life/_photos/2006/07/11/macnichol.jpg

    Han är inte helt fel ute, det står om exakt det fenomenet i nya boken Läsa tankar av Henrik Fexeus, som förövrigt rekommenderas som läsvärd om man är intresserad av männsikan.

  5. Jaa, den här dagen blev rätt medioker som trevlig dag faktiskt. Riktigt as-medioker faktiskt. Men samtidigt bra för någonstans i det mediokra så fann jag insikt och förståelse och en ny syn på saker och ting, saker och ting :) Så visst, på nåt plan mediokrar du, och på annat plan trevligar du…

    …och sen fick jag ju inte surmula ifred heller eftersom jag omgetts med människor med glittriga ögon och leende munnar som John-Cage-lurat mig att le och skratta :)

    Och Fexeus är en speciell person. Helt övervärderat i Hjärnstorm på TV där han varit för arrogant och intresserad av mediaspottarna, men i böckerna är han bättre. Hans tankeläsningsbok är spännande och jag har ju testat lite av det i verkligheten, och hans bok om att påverka andra är också bra, där har jag hämtat en hel del tips till försäljning och argumentation. Tips på båda dom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *