En sifferdåres nirvana

Wow !!!

Tjoho !!!!!!

Hallååå !!!!!!!

Är ni med, idag har vi 080808 och nu är klockan 08.08.08! Det är ju magiskt! Jag bryr mig inte så mycket om asiatisk vidskepelse där siffran åtta är laddad med positiva vibbar. Nej, jag är mer intresserad av siffrorna och deras mönster :) Jag menar, what are the odds? Att vi skulle få en tidpunkt där vi får sex stycken 08 efter varann i datum och klocka. Den kloke svarar 100% och får rätt såklart ;) Men det sker ju bara en gång per sekel så efter detta är det bara att vänta…

Nej, är man sifferfetischist som jag hittar man dessa stunder ständigt. Morgonen den 080706 kl 05.04 var familjen på väg att kliva upp för att flyga till Florens men då var jag inte så alert att jag synkade sekunden :) Och i våras firade vi ju pi-dagen, dvs den 14 mars, 0314 :) Jag har en längre tid hållt ögonen på mina telefonsamtal för att se när jag pratat lika länge som klockan är, så att de båda talen på telefonen är lika stora, som att prata 10.14 och lägga på 10.14 ;)

Är man inte konstig på nåt annat sätt så… :D

 

Kommentera