Första uppgiften klar

Phiuuh, första uppgiften i sociologin är klar. Det var inte så svårt, tror jag i varje fall för jag har ju inte läst kommentarerna ännu :) Jag hade mycket erfarenheter och referenser till fenomenen som beskrivdes i böckerna. Det var dock en inledning och nu känns det som att delkurs två kommer att bli tuffare. Dessutom så är det ett kraftigt påslag av affärsplane- och budgetarbete på jobbet och förberedelser inför föredragen på Sundsvall 42.

Jag fick också höra i fredags att man tidigare haft tankar om att knyta ihop olika föreläsningsspår på tvärsen med några föreläsningar som haft ett gemensamt tema, men inom olika områden. Det har fallit på för mycket arbete att koordinera föreläsare och ämnen, men nu sker det genom att jag har tre föreläsningar med samma grund i förståelse och förhållningssätt men inom tre olika delkonferenser :) Det var ju inte så det var planerat från början och nu känns det snarare som en smekning av prestationsångest att nå upp till de tidigare högt ställda förväntningarna, men satt under press brukar jag ju prestera, så vi får väl se ;)

Just nu är vädret underbart, jag har suttit en timme under en klar sol och en vacker måne i slalombacken i Nolby och redigerat inlämningsuppgift och fotograferat svettiga och (med den tregradiga morgontemperaturen i minnet nästan för kallt klädda) barmarkstränande döttrar som kämpar ivirigt upp och ner för backen i sökandet efter muskler och kondition inför skidsäsongen :)

Livet är bra skönt ibland ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *