Fotograferat och gjort annat ett tag

Wow, vilken skön julperiod det varit. Jag har gjort massor av roliga saker. Trots att jag jobbat och firat jul och nyår, arrangerat slalomtävlingar och fotograferat och funderat en massa…så har jag vilat och slappnat av :) Jag har slappnat av så till den milda grad att hjärnan på nyårsdagen började krypa själv (!) och påkalla uppmärksamhet ;) Jag fick gå undan och ta fram anteckningsboken och förbluffat se på när jag skrev och ritade och formade de mest fantastiska idéer som jag …hmmm… nånsin haft under mitt liv… tror jag :D Jag la grunderna till en fantastisk mix av kategoriseringar och abstraktionsnivåer kombinerat med situationer kring mellanmänsklig kommunikation och förändringsarbete. Det blev dock så jäkla stort att jag haft svårt att smälta och drabbats av tangentbordshäfta och inte fått ur mig detta på nåt vettigt sätt. Däremot har jag använt tankarna på många ställen och haft enorma framgångar. Jag har till och med (!) lyckats förklara de virriga idéerna för andra så att de har förstått och kunnat använda sig av modellerna. Bara en sån sak :)

Jag har fotat en hel del också. Nådde väl en femtusen bilder under jul och nyår och har haft ett massivt arbete att sortera och redigera och se till att de kommer ut på rätt ställen på det världsomspännade datanätet ;) Tjejerna deltog i Nolbyrännan under trettonhelgen och jag har lagt ut de bilderna på Nolby Alpinas Facebooksida och här på bloggen på Nolby Alpinas fotosida.

Är just nu mitt uppe i en tenta i kognition så mina magiska modeller får vänta på publicering ett tag, men den som väntar… :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *