Grazie Uno! Grattis Uno!

Vilken start på dagen, suck. Hade sagt att jag skulle vara på jobbet strax efter åtta men blev sen redan i samband med uppvaknandet. Hade en seg stund innan frukost med kval om val av kläder och glasögon för att passa dagens möten och samtal :) Jag råkade dessutom få deo på ena bröstvårtan vilket störde rutinerna markant, ni vet säkert vad jag pratar om och hur jobbigt det är ;)

Idag är det namnsdag för en siffra, och det sker inte ofta! Det är Uno, siffran ett, som har namnsdag och vi hyllar den/honom lite extra. Vi har tårta på kontoret om någon är intresserad ;) Mia påminde mig också om klockslaget 12:34:56 och när jag tyckte att det ju skedde varje dag berättade hon att det dessutom var 07-08-09 vilket gjorde att jag insåg att det var en speciell dag. Då hann jag inte reagera men nu ska jag gå och käka tårta :D

Skoj skoj…nästan jämt…

8 thoughts on “Grazie Uno! Grattis Uno!

  1. Tack så mycket :) Har varit väldigt inaktiv en vecka medan jag semestrat med barnen. Är dessutom väldigt glad över att redaktionen inte ”kuppat” igenom ett hyllningsinlägg denna gång. Skönt att fylla 42 inkognito ;)

Kommentera