Grundkurs A i Sociologi är över

Dygnets sista självande minutrar har använts till att frenetiskt justera, rätta stavfel, fixa en kantlinje som såg ful ut, flytta ett avsnitt och en massa annat för att skapa en ännu bättre avslutsrapport :) Den här mastodonten skulle använda sig av alla kursens böcker och syssla med intersektionella analyser av arbetslivet där jag förväntades ta hänsyn till allt vi lärt oss under året. Herreminskapare vad vi har lärt oss under året. Jag kunde inte hålla gränsen på 10 sidor utan fick till slut ner materialet till 12, och då fuskade jag genom att sätta försättsbladet till sida 0 ;) Kolla själv på sociologisidan eller läs det stora eposet: Makt och underordning i arbetslivet.

Men nu är den klar och kursen är färdig. Jag är rätt säker, peppar peppar ta i trä, på att det åtminstone blir ett godkänt så att även den fjärde delkursen ger poäng, så då har jag ju klarat av en termin, om än på dubbelt så lång tid som andra :)

Har tjyvläst mer i säljboken och hittat kapitlet köpsignaler hehe. Mer om det sen…

3 thoughts on “Grundkurs A i Sociologi är över

  1. Ja säg det… Jag ska smälta A-kursen och känna efter så får vi se vad som händer till hösten :) Kul att höra din återkoppling :D

  2. Grattis till kursexamen :) Roligt att du kom igenom. Har en uppgift kvar för terminen sen är det klart själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *