Hur märkligt minnet funkar

Sitter och grubblar över dokumentstudien på sociologin. Ja, jag gör det på kvällen trots att jag inte har något jobb att gå till för jag har rivit ut taket i hallen och i morrn kommer skaderegleraren och kollar på vattnet i innertaket :( Jag åt en mandarin jag köpt på föräldramötet ikväll och fick en plötslig flashback av barndomen :)

Jag mindes att jag aldrig åt mandariner eller klementiner sent på kvällen för den sista klyftan la sig högst upp i magen och ville komma upp. Den blev dessutom alltid trådig och ogod att äta så det traumat sköljde över mig just. Jag tänker att jag ska ge skråen i den sista klyftan, hehe, och slänga den istället. Smart va? Fast, eh, då blir ju en annan klyfta den sista, för jag antar att mandarinen inte är någon korkad frukt. Suck ;)

3 thoughts on “Hur märkligt minnet funkar

  1. Ja, det märks att du är tillbaka. Samma dåliga humor och samma förvirrade resonemang. Just den anledning som man har för att komma hit men det har varit lite långsamt ett tag ;/)

  2. Just så, kul att någon kläckte den lilla gåtan. Jag har läst den senaste boken om Robert Langdon så jag är lite skadad i krypton, koder och konspirationer :) Men rätt @nders K. jag är tillbaka tror jag. En ofrivillig frånvaro som jag ska reflektera högt över någon gång, men det är kul att “se” er allihop igen ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *