Just nu

Just nu vill jag:

  • Hitta fler användningsområden för wiki-modellen. Jag är så sugen att exploatera hela webben två på ledningsfrågorna. Dels verksamhetsledning och styrning av alla slag, men också konsulting, coaching och verksamhetsutveckling. Jag är så extremt övertygad om att nätverkens, och de spridda nätverkens, tid är här och att vi kan bli ännu bättre på att använda den nya tekniken till nya möjligheter. Och paradoxen är att många av oss chefer på alla nivåer, och ledarskapskonsulter av alla det slag är sämst på att utnyttja möjligheterna. Just nu vill jag sätta stopp för det. (Apropå avdelningen för kass retorik :) Omformulerat då, jag vill alltså skapa bättre förutsättningar för att kunna ändra kulturen inom de så kallade högre ledarskikten (och apropå avdelningen för mumbojumbo ;) och nu undrar jag också om parentestecknen i smileys automatiskt avslutar en parantes?).
     
  • Uppgradera hela bloggen till WordPress 2.5, men jag vågar inte :) På samma sätt som vi uppgraderar våra sajter åt våra kunder när det kommer nya releaser måste ju jag göra det åt mig själv också, men det är en stor uppgradering och jag är rädd för tiden det kommer att ta för att få allt att fungera som jag vill igen…
     
  • Vara klar med alla bokrecensioner jag håller på med. Jag har ju läst en så sjuk mängd böcker som alla bara lagt sig på botten av hjärnlådan och jag skulle vilja få ur mig det och kapitalisera på den inlästa och påbyggda kunskapen. Jag har några fler påbörjade men det är en bit kvar. Jävla ambition vad du kräver av mig ;)
     
  • Ha mindre att göra – för jag har ju så mycket jag vill göra :) Otroligt att jag som 40+ längtar efter pension för att få tid att göra mer av det jag vill göra ;) Då säger du som alla goda livsfilosofer, fånga dagen, gör det du vill göra redan idag. Och då säger jag, ofta!
     
  • Att Brynäs håller sig kvar i Elitserien – hålla tummar – hårt!

Nåväl, en helg med mycket jobb, men med en hel del familj också. Jag är lagom nöjd med mig själv i varje fall ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *