Midsommar med rekord

Jag ska visa upp ett dokument inom kort som visar min ådra för att hålla-koll och att sammanställa saker :) Hittade nämligen ett block från början av 80-talet där jag förde bok över alla serietidningar jag köpte och hur mycket de var värda. Det visade att jag hade samma egensinniga behov av att hålla reda på prylar redan då. Det har ju inte minskat direkt ;)

Har firat midsommar i Tärnafjällen. Fantastiskt väder och superskön avkoppling med familjen :) Jag har invigt barnen i fiskets ädla konst och de har tränat på att kasta med sina nya spön. De är superduktiga och pappan är mycket stolt. Vi har slappat och ätit god mat och gjort gemensamma mysiga saker. Okej, jag högg lite ved så att ryggen ömmar, men det var rätt skoj det med ;)

På hemvägen från Tärnaby, i en bil utan barn som stannat hos mormor för två veckors sommarlov, var jag körkortsrädd och höll mig till hastighetsbegränsningarna hela vägen! Skittråkig körning, men oj vilket prydligt bensinförbrukningsrekord, och jag och Mia hann i lugn och ro, utan hets och stress och baksätesbråk, lyssna på den nyinköpta talboken extra länge :) I och med en del vägarbetsavsnitt och en första specialsträcka på grus så var snitthastigheten inte så där värst imponerande, men i samma grad som den var låg dök också bensinförbrukningen. Med en stor och fet A6 Quattro med V6a och på 19-tummare med 245-profils däck lyckades jag hålla bensinen nere på 0,67 l/mil :D Borde vara omöjligt med en så stor bil men med ägg under foten, hehe, så slår man världen med häpnad :)

One thought on “Midsommar med rekord

  1. Skönt att man slipper möta dig i fullt blås i omkörning backkrön i dimma :) Att följa lagen måste man väl alla?

Kommentera