Galleri: Preview Norrland

Här är en snabb genoscanning av bilder med Norrlandskänsla som jag hittat i databasen. Det är både behandlade bilder och såna som är tagna rakt ur kameran.

5 thoughts on “Galleri: Preview Norrland

  1. Peter, ett historiskt ögonblick! Mitt livs första blogg-kommentar!! Nu får vi se om mina meningar når dig eller om de hamnar någonstans i cyberrymden. Det är nog bäst att jag även ringer dig i morgon och dubbelcheckar!

    Hur som helst så ville jag bara säga att det var helt fantastiska bilder, jag hittade din CD skiva fter ett par dagar bland reklamen på köksbordet…tusen tack! Jag skulle även vilja ha med andra bilder, vet inte M´s tankar vid hans val eftersom jag inte har hunnit diskutera med honom. Han är skicklig och vet hur han bygger upp känslan som förstärker budskapet men jag tycker han missar en hel del norrlandskänsla uttifrån hans val av bilder. VI har alltid intressanta diskussioner så jag ser fram emot måndagens då han får berätta om sina val av bilder.

    Jag ringer i morgon!

    Hälsningar från Maria som i skrivandes stund stolt kan konstatera att jag idag har lyckats installerat ett trådlöst modem så jag nu kan sitta på altanen med levande ljus och skön musik som sprids från våra inbyggda högtalare ( det tar sig…*) och utanför råder det svarta septembermörkret.

  2. PS: nu har Fredriks kompis åkt hem och jag har fått sällskap på altanen. Tänk om någon hade sett oss för trettio år sedan. Mor och son surfandes en fredagskväll med var sina bärbara datorer, levande ljus och skön bachmusik. Vad säger den Sociologiska teorin om en sån´ Sociologisk praktik?

    /Maria

    eg amn, mitt livs bloggkommenatar no 2.

  3. Hej, grattis! Vad kul att du kommit in i både bloggvärlden och i den trådlösa världen :) Den kan vara svår att komma in i, men väl här är det svårt att lämna ;)

    Jag har så många spam-kommentarer så att jag tvingas moderera alla “okända” kommentarer innan de kommer ut, och därför hamnade du på en modereringslista innan jag kunde släppa ut dem, men från och med nu bör det gå direkt…

    Och vad kul att du gillade bilderna! De som M tog ut är ju fina och följer någon form av tanke han har att kunna använda dem som bakgrunder och stämningsbilder, men kolla igenom bilderna ovan så går det ju att komplettera med hires-versioner av dem också. Är det några stycken går det ju att mejla, men är det många så är det bättre med cd eller usb…

    Och vad bra att jag fick din mejl, vi hade bara den gamla förut och den verkade inte funka ;) Vi hörs…

  4. Hej igen!

    Overkligt! Det funkar ju faktiskt! Du kanske har rätt, den här världen kanske är svår att ta sig ur när man väl har hittat in i den! Spänannde fortsättning följer….

    Hur som helst, vi får prata ihop oss hur vi går vidare med bilderna!

    Vi hörs!
    /Maria

  5. Yep, det ska bli kul att följa din väg in i bloggvärlden. Jag ser med glädje och spänning fram emot din egen blogg ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *