Pssst…en liten hemlis

Ja, en liten hemlighet på mörka tisdagskvällen. Som den sista människan på jorden har jag också gått med i Facebook :) Det inser jag när det vällde fram kompisar som någon ville att jag skulle kontakta eller bjuda in eller nåt. Mina asociala sidor fick fullt spelrum och skipade alla dessa första friends-sidor, brrr. Jag hade inte ens kommit in, och var ju helt naken. Ingen profilbild, ingen info om mig, ingenting, och då ska jag hiva runt en massa ”Hej, kom och lek med mej”. Nej, då tillät jag mig att vara lite lätt bister.

Jag fick nån badge att sätta på min blogg också. Har’nte en aning om vad den ska vara till, så om någon har lite kunskaper om Facebook, please leave a message och berätta för mig, den lille facebook-lamern, hur det ska gå till :)

6 thoughts on “Pssst…en liten hemlis

 1. Å nej, betyder det att JAG verkligen är sist nu eftersom jag inte gått med – än. Var ska det här sluta? :-) Till och med tjejmiddagsgänget har en grupp för att sprida information om nästa middagsträff. Nåja, jag närmar mig med stadiga steg att gå med. Kanske tar klivet på julledigheten. Innan dess kanske jag kunnat följa dina upplevelser och erfarenheter kring den nya värld du nu entrat. :-)

 2. Hej,

  Du är inte sista människan… jag är inte med, kommer inte att gå med de närmaste 5 år eller så.
  Badgen är egentligen HTML som du kan klistra in på din webbsida, eller så brukar det oftast vara.

 3. Badgen var bara så himla ful :) Nu såg jag att den tar mig till min egen sida på facebook så en liten inkastare till fb-sidan verkar det vara ;) Och jag trodde också att jag skulle klara mig men vill komma åt grupper och samtakl som förs där, så hey, jag är inte mer prestichfylld än att jag kan testa hehe…

  Och Maria, farligt att missa diskussion om middagsträffarna :) Det gäller att vara i rätt kanaler, det är inte som förr när det räckte att vara med på alla syjunteräffar…som jag minns det ;)

 4. E inte heller me och tänker att jag har fullt upp med mina relationer IRL och via blogg, mail och msn. Orkar liksom inte mer. Så du är inte sist näää! Ledsen för att du inte vann den tävlingen.

 5. Oh, vad ful den blev badgen nu då :( Skumt, men det är mycket med det jordiska och elektroniska. Jag tror att även tvillingen hamnar på facebook vad det lider. Det verkar vara en naturlag i stil med entropin :)

  Och förresten, jag har, hrm, slutat att tävla. Jag kan göra saker numera utan att tävla med någon, inte ens mig själv. Jag går långsamt ibland, kör långsamt och tar den långsamma vägen in till stan :D Vem sa att man inte kunde ro honom i land?

 6. Klart man kan ro både den ena och den andra i land. Fast jag ger mig den på att när du kör, går och tar långsamma vägar…då tävlar du om hur långsamt du kan göra det.
  Och kanske har du rätt vad gäller den där framtida tvillingprofilen på facebook…men det kan jag inte se mig göra just nu. Bara tanken på det gör mig trött.

Kommentera