Sista steget i kvantitativ sociologi

Nu har jag precis skickat iväg 72 inbjudningar till min sociologiska enkät som handlar om städning av toaletter :) Så om du har hamnat här efter att ha kört igenom enkäten vill jag säga T A C K :D

Jag har haft en slö jul även om jag arbetat en stund varje vardag, dock mest för att hålla rent på “bordet”. I den slöa julen har ingått frånvaro av sociologikurs, och mycket frånvaro av statistiska metoder. Fick ett ryck igår på självaste trettondagen då jag sa till mig själv att, nej nu tretton får jag ta tag i det här. Jag startade steg två i fjällresetvätten, vi bytte sängkläder, kastade ut granen och rensade ut julen, dammsög och svabbade golv (eftersom jag spillt både glas och julgransvatten på golvet). Därefter satte jag mig med mina kvantitativa uppgifter och körde regressionsanalyser och korrelationskoefficienter så det stod härliga till. Nu är jag nästan klar med de två övningsuppgifterna, och är mitt i enkätarbetet för slutliga PM:et.

Det sista där, PM-skrivningen, ligger jag lite efter med, men jag är övertygad om att jag kommer att hinna. Jag har ju precis skickat ut inbjudningar till en massa vänner att delta i undersökningen och hoppas få minst tjugo svar. Jag använder LimeSurvey som verkar funka riktigt bra, även om det skulle kräva en massa ändringar av layouten innan jag är nöjd ;)

Har du inte fått någon inbjudan? Skicka ett litet mejl till mig på petera1967@hotmail.com så mejlar jag dig en länk ;)

8 thoughts on “Sista steget i kvantitativ sociologi

  1. Hej, avslutade nyss en av de märkligaste enkäterna alla kategorier. Du har en del sidor jag inte sett förut ;) men skam den som ger sig om jag ska ta chansen och pumpa dig på toalettstatistik i framtiden :)
    Intressant blogg du har! Det visste jag inte heller om men nu kommer jag att komma tillbaka!

  2. Tackar som bockar, ATS! Kul återkoppling :D Ja, det är bara att inse att det finns ingen botten i galenskaperna och ingen skala räcker till för att mäta mina märkligheter ;) Kom gärna tillbaka!
    ps. Tack för hjälpen med enkäten. På bara 48 timmar har 50 av 72 svarat på den. Detta trots svårigheter att förstå ämnet toalett (!) och teckenupssätningstrassel :)

  3. Varför fick inte Markattan en enkät? Är ju en av de mest storslagna toalettstädarna man kan uppbringa. Och du, på tal om energiåtgång, kolla in vad markattefamiljen ska ägna sig åt i framtiden. http://markattans.blogg.se Ja du får scrolla lite.

    Hoppas undersökningen går fint

    Markattan

  4. Markattan har fått en inbjudan nu och peterA beder om ursäkt. Vi behöver all input vi kan få i detta intrikata ämne :)
    Duschpalats – rugggigt…jag ser elmätaren snurra som en flamencokjol ;)

  5. Jag vill också ha en inbjudan. Har städat toaletter i hela mitt liv. brinner för ämnet. Går hemma och försöker få dom andra att göra sitt. Kan jag det?

  6. Självklart :) Jag skickar en inbjudan till din mejladress. Tack för din hjälp och ditt intresse för toaletternas fräschör och underhåll ;)

  7. Jag vill ha ha ha…. Jag är en sann toalett-städnings-sadist….helst fredagkvällar då maken vill sitta i lugnet framför brasan :-)

  8. Wow Anzan, vilket mys (välj vilket av alternativen ;) och jag har såklart skickat en inbjudan till den famösa toalettstädningsenkäten :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *