Sjuk som ett ägg…

Ja, fjärde arbetshindrade dagen, suck. Men nionde sjukdagen, dubbelsuck. Det är väl egentligen svaret på att jag legat här i ett par dars tid med 40+ i feber och helt utan ork. Jag skulle ju naturligtvis ha lagt mig direkt när jag fick magsjukan i Oslo förra torsdag kväll, men var för ivrig att vara med på möte på fredagen och sov bara en stund över lunchen plus en extra skolktimme. Bara det faktum att jag kallar det skolktimme när jag är sjuk är väl signalen nog. Jag är sjuk. Sjuk i huvudet. Men men, jag gick till skolan med feber i högstadiet för att skriva provet i matematik, för hur skulle det se ut…

Men jag är ändå väldigt stolt över att ha släppt allt vad jobb hetat den här veckan. Jag fuskade på tisdag och jobbade lite i sängen med feber, men i onsdags och igår var jag så trött att jag bara låg och kippade efter andan. Orkade inte ens sträcka mig efter en tredje filt i frossan. Idag är Emilia hemma med feber och jag tvingas till lite mer service än lämpligt, men jag har orken på väg för det. Passar på att komma igång på peterA.se när jag ändå liks sitter här med laptopen och Emilia sover till Anki och Pytte en stund.

Jag är sjuk för att jag varit sjuk, och jag kommer att bli frisk men blir jag helt frisk :)

Och egentligen är det nog rätt bra att starta peterA.se mitt i feber och okrav. Huh så hemskt att göra det frisk och tänka mig in i konsekvenserna att det lilla privata krypin jag haft för min egen dagbok tar några steg ut i offentlighetens varma men riskabla ljus…jojo kanske bra med en sängt (!) guard ibland ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *