Som sagt, Weber är grym

På morsdag igår såg ju barnen till att uppvakta sin mamma på traditionellt vis. Pappas inblandning blir mindre och mindre för varje år som går, men ett visst koordinerande brukar kunna behövas, om inte annat för att de två ska kunna hitta sams i presenter och planering :)

Dagen före morsdag plockade jag ur ST ur brevlådan, och med följde ju samma gamla reklambunt som så ofta förut. Ja, samma, för de brukar alltid ha samma tv-apparater och samma mobiltelefoner och… men inte den här gången. Den här gången gjorde ett av dessa företag reklam för en Weber :) Mia har pratat om en bättre grill för att kunna göra bättre långgrillningar med stekar och hela djur i grillen ;) Så nu när man kunde på en Weber Gold 57 för en billig penning såg ju pappan sin chans att förgylla söndagens hyllning ytterligare ett litet snäpp.

Det här tricket har jag ju kört förut, köpt något till någon annan som jag gärna själv vill använda. Den här gången blev det, till skillnad från måga av de andra tillfällena, en succé :D Vi körde en premiärgrillning på söndag kväll och lyckades grilla de mest saftiga kycklingspett som Lundbovägen skådat.

Det är det jag sagt, Weber är grym ;)

2 thoughts on “Som sagt, Weber är grym

  1. Det här är ju en skönhet. Har precis en likadan. Den är super. Tycker att du ska skippa kycklingen och grilla lite manliga köttbitar, stek eller biff :-)

  2. Klart att du ska ha en Weber. Det ska alla människor ha. Men du har en för liten, skaffa dig en större pjäs och kliv fram först i kön.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *