Up yours, part 1

Skulle inte skriva det här. Skulle ha redigerat bilder från tävlingen i Nolby idag och sen gått och knoppat tidigt efter en sjukt sömnlös och friskluftig helg. Men jag måste dela med mig och säga A, så får jag säga B sen.

Det är nämligen så fränt att jag för första gången fått ett finger i trafiken :) Blev rejält up-yours’ad idag på väg till Nolbybacken. Det var inget missförstånd bakom fingret utan det var massiv aggression bakom hyttningen genom bilrutan. Kombinerad med medveten körstil var det en rejäl bilformulerad kötted :D

Premiär!

6 thoughts on “Up yours, part 1

  1. När jag ger folk fingret i trafiken så menar jag inte ”up yours” utan ”f-ck you”. Nu tror jag inte att det var jag som gav dig fingret denna gång utan någon annan körskicklig bilist som du retat upp. Jag är världens snällaste, mest timida person normalt sett tills någon retar upp mig då jag sitter bakom ratten. I krogkön, på jobbet, hemma med barnen eller när jag tränar knattelaget så är jag som en stor snäll nallebjörn som tål spott och spe i oändlighet. När jag däremot sätter mig bakom ratten och någon stackare råkar begå minsta misstag så får vederbörande ett massivt vrede riktat mot sig. En gång glömde jag bort mig själv och skickade iväg långfingret mot en uppstudsig taxichaufför när ena sonen satt med i bilen. Skämdes lite till en början tills jag tycktes skönja att hans bröstkorg svällde lite av stolthet att hans att hans normalt sett hunsade pappa inte tog smuts från alla håll och kanter.
    Vet inte om jag är ensam att bete på detta sätt eller om det är fler som kan identifiera sig med mitt beteende.

  2. Nejrå, du är inte ensam. Du har minst en bilförare i Sundsvall med dig med samma beteende :) Jag har enormt kort stubin i bilen, det ska erkännas, men jag har aldrig pyst ur mej genom ett up-yours-finger, eller vadenubetyder ;)

Kommentera