Delkurs B-4: Självständigt arbete

Under momentet självständigt arbete kommer vi att få genomföra en egen empirisk studie. Vi ska själva formulera en problemställning utifrån vilken vi sedan väljer adekvat teori och metod för att bearbeta. Första uppgiften består i att formulera ett idéutkast för uppsatsen och skicka in för att få tips och kommentarer för att kunna gå vidare.

Under resans gång kommer får vi individuell handledning för att få hjälp att hitta rätt i skrivandet av uppsatsen. I slutet av momentet skall vi också genomgå en opposition där vi dels skall lägga fram det egna arbetet och dels fungera som huvudopponent på ett annat uppsatsarbete. Det kommer att bli väldigt skoj, allrahelst om jag kan delta i ett opponentmöte live på Campus :)

Vi ska vara klara med uppsatsen senast söndagen den 30 maj 23.59 för att sedan opponera senast den 6 juni och inom en vecka efter opponering vara klar med det färdiga resultatet.

Svar: Jag lämnade in min B-uppsats den 30 maj, gick upp i en fantastisk opponering på Campus Sundsvall den 3 juni tillsammans med sju andra sociologistudenter, och jag skickade in den slutliga versionen den 7 juni. Läs och begrunda, min B-uppsats om tillit i distansierade kontakter, en studie av kundmöten och e-tjänster på CSN.

Betyg:

One thought on “Delkurs B-4: Självständigt arbete

  1. Pingback: Den slutliga versionen inlämnad och klar | peterA.se - Ledarskap, coaching och sociologi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *