Galleri: Granlo BK F01-02

Granlo BK har ett helt fantastiskt lag med tjejer födda 2001 och 2002. De flesta spelar både innebandy och fotboll. Vi är på väg in i tredje fotbollssäsongen och avslutade nyss den andra innebandyvintern :) De har lirat länge tillsammans och det märks.

Under 2009 kommer de att spela lite seriefotboll. Det blir matcher på lördagar och det första sammandraget hölls i Granlo lördag 9 maj. Vi hade grym tur med vädret. Det var varmt och vi slapp regnet. Eftersom vi i Granlo BK arrangerade och sålde fika så var snålblåsten i början rätt bra för både kaffe- och korvförsäljningen. När solen tittade fram gick läsk och festis åt som smör i korvspad ;) Peter Björs var dagens evenemangsvärd och höll koll på nästan alla resultat :)

Granlo BK:s första match var mot Sund IF, som för dagen i sin roll som bortalag fick spela i blå västar, eftersom de hade exakt samma färger som granlotjejerna :) Ett tidigt inledande mål av Sund fick oss att tro på målkalas, men matchen vände och blev väldigt jämn. Ett kanonmål av Mika Almroth utjämnade till slutresultatet 1-1. Klart rättvist och så kul att kunna bjuda till sånt bra motstånd första matchen nånsin :) Här är ett litet urval av de bilder som jag tog under dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *