Sundsvall 42 2009 – material

Jag blev inlockad som vikarie eller ersättare på Sundsvall 42 2009. Jag hade inte tänkt hålla någon föreläsning. Minnen från 2008 då jag förberedde tre föreläsningar, påbörjade halvtidsstudier i sociologi samtidigt som vi var inne i en intensiv rekryteringsprocess på jobbet gjorde sig tydligt påminda. Rosenrot klarade livhanken den gången, men i år skulle jag dra ner på ambitionerna. Det slutade med att jag blev delkonferensledare på det nya spåret H. Delaktighet, öppen och samproduktion och senare inlockad som ersättare på E. Arbetslivsutveckling. Båda gick dock väldigt bra så jag känner mig nöjd över mina prestationer. Eftersom jag inte fick med någon text i boken har jag valt att lägga den här på peterA.se men bildspelet är inte med. Det blev i år endast fotografier på familj och kollegor och är som sådant inte speciellt användbart för andra än mig. Jag tar det gärna med mig om du vill ha presentationen live ;) 

E1 Att skapa en kultur – och må bra på köpet – Med hjälp av enkla små steg skapade vi steg för steg en kultur där vi mådde bra. Vi lyfte fram individerna, tydliggjorde gruppen och fick oss alla att känna delaktighet och samhörighet. Vi såg praktiska effekter i konsulter som vågade prova nya roller och ta mer ansvar eftersom det fanns hjälp att få och kontinuerligt stöd från kollegor, och vi fick statistisk feedback genom en hälsoundersökning som pekade på att 97% av oss alla trivdes på arbetsplatsen och 98% upplevde arbetet som meningsfullt. Bilder och symboler och en sund syn på oss människor och våra behov ledde till stor framgång. Ladda hem pdf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *