Facebook skrämmer

På två dygn har det rasslat in folk som vänner på Facebook. Skumt och fascinerande. Det kommer kommentarer om egentligen ingenting annat än att jag gått med i Facebook. Jag får läsa massor av nyheter om alla de som accepterats som vänner. Inte bara nyheter utan allt som dom gör (och låtit oss se :) från att koppla sig med andra vänner till att kommentera den rådande aktiviteten; matar katten, skriver inlägg, dricker sprit, sätter på sekreteraren (antar att hon hade en robot på jobbet ;) eller andra intressanta förehavanden som vi omvärld vill hålla koll på :)

Jag har gått med i Brynäs, eller som vi säger på fb, blivit en fan av Brynäs sida :) Detsamma för Sundsvall 42 och Guldlänken som är lit intressant. Stressen hårdnar ju fler som pumpar in smaskigheter i min news-feed och ju fler som requestar min vänskap. Det tjongar och plingar i iPhonen som aldrig förr. Det är nämligen så att det som händer syns i fb-appen, men det genereras också ett mejl så det piper och tjuter i mejlkorgen också ;)

Men trots detta så är det rätt skoj faktiskt :D

Peter Axelsson | Skapa en profillänk

2 thoughts on “Facebook skrämmer

  1. Som tur är kan du stänga av e-post funktionen på Facebook. Så du slipper få e-post meddelande hela tiden. Det upplevde jag som stressande och irriterande att det hela tiden ramlade in meddelanden.

Kommentera