Hur komma högre upp på Google?

När jag fick mitt debattinlägg publicerat på Computer Sweden insåg jag att jag är märkligt lite förknippad med IT-Arkitekterna här på peterA.se :) Jag skriver om det i min about-sida, men utöver det är allt mina egna privata åsikter och tankar. Copyright till alla klokheter som nedtecknas här tillfaller ju också mig! Men när jag insåg att CS inte publicerade någon länk till mig, utan endast skrev Peter Axelsson, organisationsutvecklare, IT-Arkitekterna insåg jag att många skulle vilja söka upp mig och se vem jag är ;) Så blev det, och jag kan se på google att det söktes en hel del efter olika kombinationer av peter och axelsson och it-arkitekterna. Men det sura är ju att länkarna till peterA.se kommer så långt ner :(

Sedan dess har jag försökt att tagga och skriva i inlägg och vara tydlig på about-sidan, men det räcker endast till en tiondeplats på en googlesökning. Först kommer min märkliga google-profil (såklart) och sen en massa andra länkar till både it-arkitekterna.se och linkedin.se och till och med eniro.se och lokus.se kommer högre upp!?

Så hur i hela friden gör man för att komma högre upp. Det är inte alls av fåfänga utan endast av service till alla som är så intresserade av mig ;)

One thought on “Hur komma högre upp på Google?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *