Watchmen går äntligen upp

Så går äntligen Watchmen upp på biograferna i Sverige :) Lanseringsdatum i USA var ju 03/06/09 vilket ju hade varit helt fantastiskt att vara med om. Nu blir det fredag den 13:e istället vilket får duga. Och nu blir det ju typiskt så att jag inte kommer att vara hemma utan på teater i Umeå denna fredag kväll. Jag tar Watchmenkaramellen en annan dag. Jag hinner igenom boken innan också då ;)

Intresserad av att haka på?

3 thoughts on “Watchmen går äntligen upp

  1. Hade gärna hängt med, men jag är ju strängt upptagen med att ligga i blöt…och odla russinhud

    Men trevlig filmtajm då

    Markattan

  2. Självklart. Jag bokar tillfälle :) och kommer sedan att berätta om upplevelsen i detta forum. Jag undrar om jag vågar fråga hellboy-sovaren för ett Watchmen-äventyr ;) Vi får se…

Kommentera