Jag ljuger så bra

Jag fick en fråga idag om vilka hemligheter jag bär på :) Oj, det är många det, tänkte jag, men kom inte på så många. Däremot ville jag inte gå in på vilka dessa i minnet lagrade hemlisar jag råkade skriva om igår, så jag ljög. Jag sa att det är en ny hemmabioreceiver jag letar efter, och att det blir höstens snackis. Det är i och för sig sant och jag tror att det står mellan en Yamaha eller en Denon (HiFi-klubben kommer med ny katalog snart ;), men nu var det ju inte det jag menade.

Den person som frågade är ju heller inte dum, utan tyvärr rejält jäkla smart, så risken är stor att min lögn inte gick hem alls, och efter läsning av den här blogposten framgår det ju tydligt att, hrm, jag ljuger vilt. Därför är det nog bäst att inte posta det här inlägget alls.

2 thoughts on “Jag ljuger så bra

Kommentera