Klart och betalt

Jo, med karaktär, en kopp te och enormt med tålamod så går det vägen. Jag är klar och inlämnad och har publicerat mina alster på sociologisidan. Det blev ganska bra till slut och jag tyckte att det var lite kul att hitta de sociologiska teorier som går att finna i hur vi bloggskrivare och vi besökare beter oss för att tillfredsställa de behov vi har. För det är ju det som allt handlar om i slutändan, att få sina behov tillgodosedda. Vill jag synas, vill jag tycka och påverka, vill jag etablera en relation, vill jag lära mig saker eller vill jag helt enkelt få mitt lysmäte av skvaller och andra människors framgång och elände tillgodosett?

Oavsett så driver det oss genom bloggar och andra kanaler i jakt på det vi är ute efter. Dokumentstudien har indikerat att volym visst driver kommentarer, men också beteendet hos den som skriver bloggen. Dessutom så är det ju så att om jag kliar din rygg så kliar du min, och att skriva kommentarer på andras bloggar och göra sig ett namn och locka besökare och samtalspartners till sin egen blogg är framgångsrikt.

Om det är nu det man vill alltså :) En dag som denna vill jag bra frossa i att Granlo BKs 02-tjejer vann sin första innebandymatch idag. I Fränsta slog de Sundsvall med 3-1 efter 99 måltorra minutrar under hösten :D Att spelarna dessutom hade extra kul och sprang extra fort när de fått göra några mål gjorde mitt pappahjärta extra varmt och gott. Ibland behöver inte livet vara så stort ;) Kolla så glada dom är!

Emilias-innebandyvinst-2009-12-06

2 thoughts on “Klart och betalt

  1. klockrent, bloggosfären är som livet i stort. En skillnad jag ser ibland handlar om att många forum på nätet ibland blir så oerhört hårda och negativa, där folk gömmer sig bakom anonymitet. Dock inte din blogg, så vitt jag kan minnas.

  2. Det där är ju jättespännande, och något som framkom på några ställen, där skribenterna hanterat problemet på olika sätt. Antingen stängt möjligheterna att kommentera eller gått in och varit en positiv kraft och skapat en konstruktiv kultur. Kanske är det något jag ska forska vidare i intervjusvängen som kommer härnäst.

Kommentera