Ny bild och nytävlad

Ny bild på bloggen. Det var länge sen sist. Det är en vy från centrat i Björnrike ut mot backarna när alla barn åkt in för att ta lunch under vårt träningsläger under luciahelgen. Det är en ruggigt aktuell bild :)

Den är aktuell eftersom jag hade tävlingspremiär idag :) Tjejerna tävlade sin första tävling i torsdags, Nolby Cup. Jag åkte idag när det var klubbmästerskap i storslalom. Blev faktiskt inte sist i min grupp, blev till slut fyra av fem ;) Alla tre tjejer i familjen lyckades åka bättre i andra åket än i första. Jag klarade inte det. Jag skyller på svaga benmuskler, dåligt flås och att jag kom för nära en käpp i första branten så att jag tappade balansen, höll på att falla och tappade fart in på flacken, suck.

Snacka om att tävlingsjäveln bitit ;)

Kommentera