Äntligen är jag med i matchen

Igår var det första gången på länge. Jag var med på fotoklubbens månadsmöte, och det var länge sen sist. Sedan jag klev ur styrelsen har jag inte hunnit med, eller rättare sagt, inte prioriterat tid till fotograferingen :) Dessutom lämnade jag bilder till både vårtävling och DIFO – Distriktstävlingen. Den senare kommer vi i Sundsvalls Fotoklubb att arrangera i år, och därför kände jag den solidariska pressen att bidra med volym i tävlingen. De bilder jag tagit under det senaste året är dock till 80% orienterade mot vinter och slalom, och jag tror inte det går hem hos foto-domarna ;D Men det sket jag i, för det var bara skoj att vara med. Sen så får vi se… Jag passade på att ta ut dem i 15×18 också för att använda som workshopbilder. Roligt med lite tillskott i den högen också.

Just en här bilden blev lite för mörk som påsiktsbild. Den borde vara kritvit i snön med åkarna och de färgade käpparna i stark kontrast. Riktigt så mörk som den är här på webben är den inte men den kunde vara ljusare.

Det här är en klassiker som jag är väldigt nöjd med. På webben får den för mycket färg, och den är lite renare och klarare som påsiktsbild. Jag gillar de två korsade stavarna som är fina i gult och som befinner sig nära det gyllene snittet med sitt lilla kryss :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *