Äntligen börjar det!

Så är det äntligen tisdagen den 14 oktober. Regionens stora konferens Sundsvall 42 startar idag! Det innebär också att det närmar sig absolut deadline för mina tre föreläsningar :) Det känns väldigt spännande och jag ser så fram mot att få träffa en massa spännande och kloka människor. Det ska också bli väldigt intressant att se hur det går med trilogin.

Ifjol hade jag en föreläsning och det gick jättebra och vi hade en del bra frågor efteråt, men i år är det ju tre föredrag som hänger ihop och det finns en poäng med att lyssna på alla tre. Vi börjar ju i förståelsen på det första och ser vilka effekter det ger, fortsätter över personal och kultur i det andra och avslutar med ledning och styrning av verksamheten som den avslutande. Förståelse och delaktighet och engagemang går igenom alla tre och blir – voila – som ett kinderegg med tre överaskningar i en ;)

Hoppas att vi ses i kinderegget. Start onsdag 13.00 :)

3 thoughts on “Äntligen börjar det!

  1. Hej, det här låter ju spännande. Jag är på konferansen just nu och tycker att det är roligt att du skriver om den samtidigt som du deltar :-) Jag kanske kommer på din föreläsning. /Hälsningar Anna

  2. Mycket bra föredrag på 42an! Jag lyssnade på alla tre och tyckte att du hade bra förslag på hur man kan vara bättre i sin chefsroll. Vi behöver verkligen mer interaktion och samtal, och här är mitt bidrag. Bra att du förnyar sätten att kommunicera på. Bra med annan form av bilder istället för massa text. Kul med din blogg också. Tack!

  3. Tack för er återkoppling!

    Så kul att ni var där, och hoppas att du kom och lyssnade Anna. Jag vill ju hitta fler sätt att interagera på, och jag är lite besviken på mig själv och på konferensen att vi inte hinner använda tiden till mer än bara föreläsningen. Det är definitivt något som jag tar med mig till nästa år då vi kanske kan ta chansen att arbeta på Arena42 med den här typen av frågor. En heldagsworkshop med samtal, reflektioner och arbete under dagen i en kreativ och öppen grupp smarta människor :D

    Var det något speciellt som ni tyckte stack ut, och fanns det nåt som jag borde tänka över eller skärpa till i föredragssammanhang?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *