Godkänt på Weber i sociologin

Jo, jag fick tillbaka en rättad essä igår. Jag svettades ju floder över Weber och analysen av honom, och lämnade in den tre dagar för tidigt (!) för att kunna åka till Umeå över helgen i lugn och ro och slippa stressen över att måsta lämna in på söndag kväll. Det gjorde att jag snabbskrev och gjorde klart den natten mot fredag. Vi vet ju alla hur bra resultatet blir när vi nattkämpar. Åtminstone är det så för mig, att efter tolv blir det inte så bra kvalitet :)

Men jag fick ju 7 poäng av 10 och det är ju riktigt bra det! Hoppades på 5-6 så det var en rejäl bonus med en 7:a :) Betyget? Ja, det finns ju på sociologisidorna, läs själv ;)

Nu sätter arbetet igång med den sista uppgiften i delkursen, att samla Marx, Durkheim och Weber i en gemensam analys av deras inbördes skillnader och likheter avseende ett specifikt tema. Det jobbiga är att jag själv ska välja temat och jag har inte kommit på nåt än. Jag litar dock på procesen och hoppas att jag kommer på något listigt snart så att jag kan sätta fart med arbetet. Den ska vara klar den 1 april så det är ju kort tid kvar…

Jag arbetar också med en förnyelse av bloggen. Den känns lite gammal och stel, men jag är osäker på hur en ny sajt ska se ut. Jag vill ha bättre stöd för dokumenthantering och informationssidor, och bättre funktioner för mina bilder som blivit en viktig del av webplatsen trots att jag inte alls tänkte så från början :) Jag har ett test på en tvillingsajt om du är nyfiken att se hur den blir.

8 thoughts on “Godkänt på Weber i sociologin

  1. Trasigt? Jag har varit ute i solen och vinden hela dagen och hänger inte med i din dubbelfrågeteckenare :)

    Snyggt och stilrent, bra och tack. Jo, den blir lite smidigare kanske, men den blir samtidigt bredare och den här varianten har två sidokolumner som kanske inte tillfär så mycket. Måste nog ta lite hjälp från experterna på jobbet ;)

  2. Vill bara säga tack för massa bra sidor. har också kompisar som haft nytta av dina sidor med sociologi men du får inga kommentarer till dom men så får du det nu. Tack : Niklas

  3. Hmmm…är min faiblesse för beröm så erkänd och ökänd att du till och med kan ana graden av värme i mitt bröst :) Jag är känd, jag är stor, man vet vem jag är :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *