Nolbyskruven 2011

Vilken tur med vädret vi haft i vinter :) Ifjol var det superkallt, superblåsigt och hällsnöade i nästan varje tävling. I år har vi haft solsken i nästan varje tävling, och hur mycket jag än gillar kyla så föredrar jag faktiskt solskenet :) Jag var portdomare, och levlade samtidigt upp som portdomarchef, ansvarig för alla brott mot åkregler i anslutning till bana och portar ;) En regel som diskuterades under dagen och som alltid är uppe på tapeten var denna.

Missad port i enkelstakad bana i SL GS Om åkaren passerar en käpp felaktigt och väljer att trampa upp för att fortsätta sitt åk MÅSTE åkaren RUNDA enkelkäppen I DEN TÄNKTA ÅKRIKTNINGEN (!) med BÄGGE FÖTTERNA OCH BÄGGE SKIDSPETSARNA i den port som passerades felaktigt för att få fortsätta åket. Se regel: 635, 613.4, 614.4.

Jag hade satt upp nya och fräscha bilder i klubbstugan och fick jättefina kommentarer på dessa. Många som var nyfikna på bilder på sin åkare, så jag kände ett lite störra ansvar än vanligt att fippla ur mig bilderna i rimlig tid ;) Jag har börjat ladda upp bilder, och lagt ut prispallsbilderna först. Alla bilder kommer att hamna på Galleri Nolby Alpina så småningom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *