Semester och strul

En gammal regel lyder “Om det ska strula, så låt det ske med rätt timing” :) Just nu är peterA.se utsatt för enormt mycket spamkommentarer. Vissa verkar komma igenom och andra lägger sig och väntar på att bli modererade. I vissa fall har trafiken till sajten påverkats :/ Trist.

Men å andra sidan så dyker ju besöksfrekvensen i samma veva som värmen ökar utanför fönstren, och när semesterperioden gör att vi får roligare kroppsligare saker att göra än att surfa runt på mentalt stimulerande bloggar ;)

Jag har just hackat in en semesterhälsning på jobbmejlen, talat in ett semestermeddelande på mobilen. Vi har bokat resor till Stockholm och Gotland och semestern är kvar att uppleva. Kanske jag hinner ta några bilder under sommardagarna också. Kanske jag visar upp några här när hösten kommer på vist :)

Tills dess önskar jag er alla en skön sommar och fin semester :D

6 thoughts on “Semester och strul

  1. Hoppas att din sommar blir solig och varm och badig, och med lagom mycket glass :) Du ska väl inte köra nån bil, eller ;P

  2. Tack, vädret på Gotland har börjat vackert, men blir väl snart regnigt…i vanlig svensk stil ;)

    Har fått lite ordning på spamningen, men råkade ut för nån skum spam-motor som skickar en massa liknande skit från olika IP-adresser!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *