Actions, folkens!

Vår skandinavienchef säger alltid, ”Vad är lederens störste opgave? Actions!”. Därför är det skönt att se att det äntligen finns ledningar, och speciellt allmännyttiga sådana som kan ta till actions :)
Jag sitter i Åre och fascineras över den kyliga fjällvärlden i kontrast till den varma atmosfären inomhus där jag och 449 kollegor har vinterkonferens ;) Jag läste om vd:n för Lidingöhem som gick före i bostadskön på svt. Styrelsen kastade ut honom med fötterna före på grund av groft oetiskt uppförande, och det är så skönt att se. Actions, folkens :)

Nu ska jag dra på faglig program, få se om det blir nån actions ;)

2 thoughts on “Actions, folkens!

  1. Högst imponerad och inspirerad efter dessa dagar i Åre. Fantastiskt välplanerat och nyttigt. Temat ”One”, som var den röda tråden genom hela eventen knöts ihop med en sammansvetsad, och definitivt inte sovande nordenledning. Energize är ett annat namn som vår nordenchef ofta använder.

    ”I feel energized”.

  2. Håller med dig helt! En fantastisk begivenhet :) Och nordenchefen är synnerligen karismatisk, det må jag säga. Hela ”One” följdes ju enormt hela helgen, kanske lite väl mycket. Det fanns svenska kollegor, ja till och med Sundsvallskollegor som jag gärna pratat mer med.

Kommentera