Bilder från LVC-finaler i Duved

Lilla Världscupen körde landsdelsfinal i Duved 23-27 mars 2011. Nolby deltog i Medelpads distriktslag för att kämpa om ära och medaljer. Och för att ha kul. Vi lyckades uppnå båda målen :) Jag hade ju glömt min CompactFlash-läsare :( och fick hushålla med bilder. Genom försiktighet fick jag ihop fem dagars träning och tävling på ett enda minneskort! Jag fick in hela resan på 2200 bilder vilket är något av ett minimalistiskt rekord av mig :D Sållat blev det 301 bilder som jag lagt i Nolby Alpinas Galleri. Jag har lagt bilder på Nolbys Facebooksida också.

Jag fick dessutom frågor från olika håll om att köpa utskrifter av bilderna. Det visade sig att flera sett mina inramade bilder i caféet i Nolbybacken och villa ha likadana på sina åkare :D Skoj!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *