Discovery channel i Birsta

Råkade hamna i Birsta ikväll. Jo, jag råkade. Lite körigt med trafiken förbi Bydalen och Färsta men sen råkade vi passera Lekplaneten och Birsta City i jakt på Sharpay-kläder :) På väg in i affärskomplexet hamnade vi plötsligt i en märklig twilight-zon där det blev ruskigt ljust och fruktansvärt varmt. Det var solsken men bara fjorton grader ute, så skillnaden i ljus och värme var stor. Det kändes som att någon satt ovanför oss med ett jättestort förstoringsglas och vi var med i Honey, I shrunk the kids :)

Nu var det inget förstoringsglas, men väl en paraboleffekt som byggdes upp av den enorma glasväggen. Det makalöst coola var att solen stod i en sån vinkel att fönstren fokuserade alla strålar ner och ihop till en punkt på parkeringen mitt framför ingången. Där stod hela familjen och solade sig :D Det måste ha sett helkonstigt ut, men hey, konstigt kan vara ett positivt ord, bara man vill ;)

3 thoughts on “Discovery channel i Birsta

  1. Äh, vadå råkade. Vi åker väl alla till Birsta och handlar billigt istället för att vara inne i stan och uppmuntra den centrala handeln. du är inte annorlunda. Sluta skämmas, vi har en fri marknad ju

  2. Jag säger bara gratis parkering, korta promenader, låga priser och artister och sånt. Klart att man åker till Birsta där slipper man ju dåligt väder med.

  3. Det kåter riktigt häftigt :) Ska ta med ett ägg och provkoka om det blir någon fler solig dag, busted!

Kommentera