Diskussioner är inte bara okej – de är nödvändiga

Hade ett samtal om min blogg idag med en av kommentatorerna. Den här personen hade undvikit att skriva en kommentar på en kommentar till ett inlägg för att inte skapa ett diskussionsforum av bloggen :) Hedersamt och insiktsfullt på samma gång, men det fick samtidigt mig att tänka till, och rannsaka syftet med min blog.

En jätteviktig tanke bakom bloggen är ju att påverka människor och att skapa dialog och kontakt mellan oss som är intresserade av relationer, ledarskap och organisationer. Oavsett vilka debatter eller samtal som förs kring inlägg här på bloggen så är alla lika välkomna. Rena trakasserier är ju såklart inte okej, men det har vi ju inte drabbats av, annat än en massa patetisk spam :)

Jag har ju en dröm till också, och det är att vi ska bli så många som är intresserade av dessa ämnen att vi skulle kunna skapa något tillsammans. Att hitta ett sätt att kompilera ihop hela vår kunskapsmassa för att tillsammans bli så mycket klokare och skickligare i våra liv och yrken. Jag tror stenhårt på wikinomics-idén och att information och kunskap som delas blir så mycket mer :)

Fasen, det skulle va kul att skriva en bok ihop, den idén har jag ju haft men inte tänkt den som ett sociologiskt open-source-projekt :D

Så, kommentera! Inte för att det är okej, utan för att vi behöver det och för att jag önskar det :)

2 thoughts on “Diskussioner är inte bara okej – de är nödvändiga

  1. Grymt, du äger!

    Jag tror att månpromenaden var en enda stor bluff och att de amerikanska kolonisatörssvinen lurade hela sin befolkning och hela världen i en iver att visa sig duktiga och att samla landet i en gemensam eufori över dess schimära överlägsenhet!

    Nån som säger emot?

Kommentera