Fåfänglig upprördhet

Så är vi hemma i Sundsvall igen efter några sköna dagar i Klövsjö och Vemdalen :) Jag hade dock magsjuka en dag och det var ju så lagom roligt, när man försöker rensa näsan med Nezeril men inte får bort allt ;)

Väl hemma så kikade jag in på Bloggportalen. Jag har ju lite fåfängt lagt upp mig där för att se var jag landar jämfört med andra bloggare, suck. Sucken kommer för att jag har svårt att komma ner på tresiffrig placering i all-time-listan över bloggbesök i veckan. Skoj för jag ser att ni blir fler och fler som kommer hit, och det blir fler och fler som stannar och läser mer än första sidan :) Det tyder ju på någon form av intresse…

Men, jag är fåfäng jag vet, men gudarna ska veta att det finns andra. Jo, jag hittade massor av andra som bloggar om aktuella och intressanta och publidragande ting. Att många skriver om Linda Rosing, Blondinbella, Daniel och Victoria osv. det visste jag ju redan. Men det roliga är alla förfasare och de upprörda. De som skriver negativt om media som följer dessa kändisar. De är alltså bloggare, och det innebär att de vill publicera sina tankar och känslor för andra. De skriver alltså hur kasst programmet Den rätte för Rosing är, och att ingen vill se det och, håll i er nu, att ingen ens bryr sig om ett sånt skitprogram :) Det sista stämmer ju inte eftersom minst en (!) person uppenbarligen brytt sig om det så mycket att det landat i ett medialt blogginlägg om, ja just det, den exakta motsatsen :)

Det kallar jag bristande logik, men kanske det är den kategorin människor som intresserar sig för dessa fenomen. De som inte klarar logikens grundkrav ;) Jag vill inte koppla till något av blogginläggen för det drar bara en massa onödig trafik hit i sökandet efter mer information om dessa kändisar och tjafs om mina åsikter, och kanske det kommer ännu mer (hemska tanke) spam om sex och mediciner och annat.

2 thoughts on “Fåfänglig upprördhet

  1. Lyckades din egen fåfängliga jakt efter bekräftelse när du nu maskat med de populäraste begreppen? Du är lite väl transparent och lättgenomskådad när du regelbundet publicerar inlägg med dessa kändisars namn! Har du inte nog med läsare?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *