Fast på Arlanda i snön

Skulle ha varit i Oslo nu. Skulle ha landat 13.00 för att ha möten på kontoret under eftermiddagen och anslutit till chefskonferensen och middagen vid fem. Nu sitter vi här på fiket på utrikesterminalen och försöker surfa trådlöst via ett hackigt homerun eller ett svindyrt luftfartsverksnät :( Vi pratar om en Plan B men vet inte riktigt…

Lyfte 12.30 från Sundsvall istället för 9.30. Dom säger att det är snö och svårigheter i hela mellansverige. Dom på SAS säger samtidigt att de är lite dåligt bemannade…på SAS :( Självklart, de fick ju inte reda på det dåliga vädret i förtid. Jag hörde det på väderrapporten i helgen. Och dom har väl inte tillräckligt bra kontinuitetsplaner. Där kan vi kanske hjälpa till :)

Vi hamnad i servicekö på Arlanda med 225 nummer före! Jag ringde till biljettservice på telefon istället och kom före alla andra. Det kändes lite bra i varje fall :) Gav tipset till en mamma med en ung dotter i treårsåldern. Hon blev jätteglad, mamman alltså. Har gjort en god gärning denna sura dag :D

Nu sitter vi här och väntar på en eventuell flight som ska gå 20.45 till Oslo och vi blir minst nio timmar försenade. Men en erfarenhet rikare.

Såvida inte vi får sova på Arlanda. Det skulle inte förvåna mig det minsta just nu…

2 thoughts on “Fast på Arlanda i snön

  1. Twitter har jag aldrig använt, men ska testa det nu. Vi såg just Johans väska liggande i en driva utanför fönstret. Det snöar lovikavantar så den är snart djupt begraven i snödrivan :)

    Livet ter sig väldigt lustigt när man får tid att reflektera…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *