Patetiska resultat

Jaha, så var jag där då. Misslyckandet kryper in på skinnet. Jag fick resultatet av första tentan i sociologisk metod idag. Av 10 poäng fick jag 9 möjliga. Skit! Jag skulle ju klara mig med medel och godkänt, och gör nästan full pott. Hade missat lite kring forskningsetik, vilket däremot var väldigt medvetet :) Jag läste kapitlet efter att jag skrivit tentan klar :D

Skämt åtsido så är det ju kul för själen att känna lyckokänslan av en framång. Hurra!

Jag får sätta det på affirmationskontot och gulla med mig själv en stund ;)

5 thoughts on “Patetiska resultat

 1. Gulla på du, och stort grattis. Inget behov av lugnande idag väl?

  Markattan, som hela tiden misstänkt att det skulle bli ett sånt ”misslyckande”

 2. Hmm…pratade om detta, dvs poängen, på lunchen idag (eftersökte väl lite bekrä… jag menar beröm ;) och fick ungefär samma svar. När ska världen förstå vem jag är :)

  Och tack för grattiset, det känns ju jättekul. Jag investerar poängen till kommande prov, eftersom alla poäng räknas ihop och blir underlag för betyg senare i vinter…

 3. Man gratulerar! Stort att inte satsa mer och ändå fixa det. Så värst enkelt är det väl inte kan jag tänka. Bravo.

 4. hej kurskamrat och stort grattis! visst gjorde det riktigt gott med det betyget? för egen del ylade jag en stund för detta nio av tio resultat. Riktigt glad blev jag, det blir lite balsam för en trött hjärna.
  Ha det gott
  lisa

 5. Hej, oj, tack för grattisena :) Kul att det uppskattas ;)

  Och Lisa, grattis till bra resultat! Du får använda det som just balsam för att mjukgöra den trötta hjärnan till sifferexcersisen som börjar nu :) Jag sitter i statistiken och pular med medianer och medelvärden. Har också börjat testa en egen variant av web-enkät för att göra egna undersökningar. Ganska skoj faktiskt!
  Lycka till framöver, vi ses ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *