Fear is the fundamental of all parenthood

Så livet kan te sig så olika :) Samma dag som vi på peterA.se gick över 1000 unika ip-träffar på en månad och över 8000 sidvisningar per månad, så satt jag och drack te och såg på Desperate Housewifes! Hur det kan häga ihop vet jag inte alls, men händelserna inträffade samma dag.

Den ena fick mig att jubla, 1000 unika träffar, och fick mig att sikta på än mer med tanke på att besökstrafiken ökar stadigt.

Den andra fick mig att fundera. Gabrielle Solis var hemma med barnen, och skrek på dom om att plocka upp och städa. De vägrade och hänvisade till att de älskade pappa, Carlos, mer :) Snacka om att det gick in i hjärtat på den stackars modern. Förbi trappen där hon sedan satt och grät kom trädgårdsmästaren och frågade hur allt var fatt. Med fast och myndig basröst konstaterade han att Mrs Solis’ båda barn inte var rädda för sin mamma, och det var en stor synd och skam! Han fick uppdraget att gå in och ryta i. Och ni skulle ha sett de stackars barnen! De satte fart och pilade runt och plockade upp sina leksaker och dammsög och vek tvätt och var allmänt skräckslagna för galna gubben. Hans motto var “Fear is the fundamental of all parenthood” :)

Som sagt, hur det hänger ihop med något av framgångarna på sajten vet jag inte, men det var en hemsk reflektion att göra, just att det är rädsla som ska driva mina barn mot en god uppfostran.

No thanks, mister!

2 thoughts on “Fear is the fundamental of all parenthood

  1. 1000 unika träffar på en månad!!

    Blir du inte otroligt nyfiken på vilka det är som läser ditt tyck och tänk? Speciellt de som inte lämnar kommentarer. Nu vet jag inte exakt hur många olika “kommentatorer” som du har men om det är 100 stycken olika så är det än då 900 personer till som läser…åh vad jag skulle grubbla på det =)

  2. Det är helt fruktansvärt! Du skrapar bara på ytan av frustration :) Förr, när jag hade “gott om” tid, så satt jag och analyserade IP-adresser, för att se om jag kunde dra någon slutsats hehe. Nu, när jag har “mindre” med tid så hinner jag inte utan det är som skuggor som vandrar förbi webplatsen och det jag kan se är varifrån alla kommer. Periodvis när jag publicerat bilder på slalomkids så kommer många från slalomklubbarna, och när det är tentadags på universitetet slår många på Google efter sociologiska uttryck och hamnar här :)

    Men vilka alla är, och varför ni är här, och vad ni tycker om eller inte om – det är ju en gåta som håller mig sömnlös både dag och natt! Höuah!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *