Första uppgiften inlämnad

Så är den första uppgiften inlämnad och jag som inte ens hunnit bygga sidan om kognitionskursen än. Nu är jag så trött efter morgonens tidiga vaka så jag skiter högaktningsfullt i det :)

Jag tog i så det knakade och skrev elva (!) sidor för att förklara den första uppgiftens tre frågor om kognitiva teorier, mentala modeller och språkets betydelse för vårt tänkande. När jag läste igenom instruktionerna fick man skriva en sida per fråga! Hur tänkte dom nu, eller hur tänkte jag nu ;) Eftersom det här är en kognitionskurs så är det en av de hemliga roliga frågorna kognitionister emellan… eller borde vara i varje fall. Hur tänkte du nu, hahahaha :D Kognitionshumor…

Du får hjärna (igen igen, jag är ju för rolig när det är sent) läsa och lockas till mer studier av det mänskliga tänkande och dess effekter: Enskild skriftlig uppgift RevA.

Varsågod :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *