Just nu har jag

Wow, just nu har jag ju:

  • Uppgraderat WordPress till 2.5! Det gick ju supersmidigt. Så här ska uppgraderingar funka. Det enda kruxet var att jag var tvungen att separatladda ner svenska språkfiler från wp-support SE, men sen funkade allt perfekt! Temat rördes inte, all lagrad information är kvar och till och med pluginnen för statistik låg kvar och gick att slå på lite enkelt.
     
  • Sammanställt mitt material inför morgondagens presentation / workshop / samtal. Jag ville försöka komma ifrån det traditionella monologandet så mycket som möjligt och ska försöka bygga upp ett föredrag med inbyggd reflektion, där insikten och förståelsen efteråt handlar om reflektion :)
    Got it? Genom reflektion förstår jag reflektion ;)
    Men tänk om jag slår in öppna dörrar…? Den risken finns ju alltid, fast å andra sidan, det är ju ingen risk, det är ju en möjlighet. Vilka intressanta diskussioner vi skulle kunna ha :) Utmaningen ligger i att vi är flera, och att vi inte är två personer på tu man hand (retorisk redundans – som om man nu kan vara fler på tu man hand ;) Det här kommer att bli skoj!

Och oj, vad jag phpar nuförtiden :) Jag kanske har en karriär som web-php-kodare…eller nej, förresten, väx upp Axelsson! Jag bygger ju inte mitt eget hus, eller reparerar min egen bil heller :D
Jag är bra på det jag är bra på istället ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *