Mindre förbättringar

Jag har upptäckt att många söker efter innehåll på peterA.se via Google :) Ibland slår det riktigt skoj när någon sökt på ”Gnu” och hamnat här och får läsa om gnuer och krokodiler som en metafor för att summan av delarna är inte sammat som helheten ;) Många gånger slår det snett när man letat efter sexbloggar och hamnat på en humanistiskt orienterad blogg om ledarskap och mig själv :) Fascinerande nog så är det faktiskt en och annan sexnovellsökare som läser ytterligare en sida efter den första misslyckade sidan de kom till!

Så, för att råda bot på det, samt för att hjälpa mig själv att hitta i inlägg och kommentarer, har jag på test installerat en sökmotor. Den funkar riktigt hyggligt, så den är helt fri att använda. Om du gillar den kan du väl kommentera…

Och, by the way, det blev så intressant att se vilka som kommenterat på vilka inlägg förra veckan, att jag var tvungen att få en liten minisammanställlning av de fem senaste kommentarerna med. Se listan till höger på huvudsidan.

Och sen, som vore det inte nog, håller jag på med ett spännande arkiveringsarbete av egna publikationer. Sånt jag skrivit och ritat och sammanställt tidigare, men aldrig publicerat. Se två exempel på webbar jag skapat – Overmind NT Services [1997] eller IBM Transaction & Messaging Congress, Berlin, [1996]. De är inte helt färdiganpassade än men det ska bli kul att lägga ut dem och annat intressant.

Ett litet riksarkiv i miniatyr :D

3 thoughts on “Mindre förbättringar

  1. Jo, okej, jag kanske skulle ha skrivit minimal eller obetydlig :) Eller märker jag din lilla ironi rätt och att du kanske tycker att det är rätt mycket gjort. Nja, då skulle du se på http://www.peterA.se/wiki där jag lagt in mer av Sundsvall42-materialen för att kunna skriva på föreläsningarna inför hösten i wikiform ;)

    Och sen skulle du… hehe… nä några överaskningar ska jag ha kvar :D

  2. Jag ttycker att du gör ett bra jobb!! Du har en av dom bästa bloggarna jag sett om ledarskapsfrågor.Hänger inte med alltid men har klart hittat en favoritblogg att komma tillbaka till 8) Du skulle kunna skriva kortare, kanske det coach! menar, ibland gillar du orden för mycket och vill ha med för många. Stryk några. Ofta är den här typen av bloggar för tunga med för långa krångliga inlägg, till skillnad från mer populära bloggar som är kortare med snabbare och snärtigare inlägg. Oftare men mindre, och ibland om mer ointressanta saker dock… Nej fortsätt som du gör, jag gillar det 8^)

Kommentera