Nu är jag avtackad

Tydliga avslut är bra. Det terminerar något som varit och påbörjar något som komma skall. Vi tror vi vet vad som förflutit och vi hoppas nå det vi önskar i framtiden. Blir och var sällan som förväntat ändå :)

Så nu är det slut, och jag är avtackad. Det skedde med blommor och ta i hand och med applåder. Jag var förlägen och lätt generad över uppståndelsen och alla log och tänkte vad skönt att han är ute ur bilden nu ;) Jag har gjort det jag kunnat under två år men nu kände jag att det var dags att göra något annat och flytta fokus till något nytt.

Så kvällens fotoklubbsmöte var mitt sista i rollen som vice ordförande. Jag lämnar över till en ny styrelse att konstituera sig och nya ledamöter att ta min plats. Jag var nog en av de mest kortlivade som styrelseledamot i klubbens historia, men det speglar väl å andra sidan mej :) Jag försöker ju varva upp rollen som webredaktör på www.nolbyalpina.se och med ansvaret i fotoklubben borta så borde jag kunna ta tag i detta. Först ut är rapporten från Kåbdalis.

Nästa avtackning blir väl på jobbet kantänka. Jag har ju en och en halv månad kvar, även om det känns som att jag redan är långt borta eftersom jag är förvisad till arbete i hemmet. Rätt fränt hur snabbt man kan skiljas från kultur och normer och manér genom att inte fysiskt och praktiskt vara i miljön. Trots att det bara är fyra veckor så är mycket av det gamla som bortblåst. Tänk själv en fisk som tas ur vattnet och sätts i en soffa, vilken som helst, den börjar bete sig rätt annorlunda den med :D

4 thoughts on “Nu är jag avtackad

  1. Jag kan förstå att ett visst anti socialt beteende kan smyga sig på med en så pass lång period av hemma arbete. Du kanske springer omkring med morgonrocken hela dagen. Hoppas dock att det inte börjat påverka den personliga hygienen allt för mycket. ;0)

  2. Nejnej, ingen fara. Jag springer omkring i morgonrock. Du har säkert sett själv när jag smygit ut och hämtat tidningen :) Men, som mamma sa, alltid ren och fräsch under ;)

  3. Det där är inga bilder man vill ha i sitt huvud innan man går och lägger sig direkt :-)

  4. Jaja, vi är alla spritt språngande nakna under kläderna. Inget att göra nåt åt ;) Då gäller det att veta att det du vet finns där är rent och luktar gott oavsett vilka bilder du vill spela upp ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *