Nyårsafton – nu är det nära

Wow, bara någon timme kvar innan elförbrukningsåret 2008 är till ända. Det sträcker sig från 1800 31 december 2007 till 1800 31 december 2008. I år har vi dessutom en dag extra vilket drar upp förbrukningen en smula. Just nu ligger vi på 69227 kWh och har på oss upp till 69278 för att klara det nya rekordet :) Jag visste redan i förrgår att vi skulle fixa det här, och nu är det nära. Spänningen är olidlig – även om vi vet att det är klart ;)

3 thoughts on “Nyårsafton – nu är det nära

  1. Jag ska strax bada hett…och har 22 grader i vardagsrummet! Skönt att nån tänker – men att du orkar :-)

  2. Haha Grattis då, nu gäller det bara att låta stearinljusen lysa och att intala alla att det inte finns ett enda sevärt program på tv….

    Markattan önskar Gott nytt år

  3. Jag skulle egentligen inte kommentera eftersom jag aldrig har datorn på längre, men skyller på att jag kör laptop på batteri ;) Gott detsamma!

Kommentera