Outlook: Sön 20.30: Det här gör jag bra

Varje söndag 20.30 plingar det till i telefonen och datorn. Jag har en bokning med mig själv där jag förväntar mig att fortsätta att fylla på ett dokument jag skriver på. Dokumentet innehåller en massa saker som jag gör bra :) Jag började med det under terapi hösten 2009 och har sporadiskt fortsatt.

Syftet var att jag skulle komma bort från det ständiga självkritiserandet, och istället uppskatta mina prestationer mer :) Det fungerade väl inte på en gång, men när jag nu ser tillbaka ett och ett halvt år är jag mer nöjd med både mina prestationer och mitt beteende! Mina affirmationer har smittat och nu tror jag på mig själv när jag ger mig beröm ;) Jag accepterar mig själv mer, och det gör att jag tycker om mig själv bättre.

Det senare har dessutom gjort att jag gillar min omvärld mer och jag har märkt att jag retar mig mindre på skitsaker än vad jag gjort förut. Jag ger mig fasen på att det har med spegelneuroner att göra, för jag tycker att världen tycker om mig mer också ;D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *