Sociologi på allvar!

Som om inte allt annat var nog :) I det öppna kontorslandskapet hördes en kommentar förra veckan ”Jag fattar inte hur dom hinner, dom som bloggar så mycket?” ;) Jag fick en sneglig blick från en bloggande kollega innan vi båda brast ut i asgarv, snacka om att höra någon kasta sten i mitt glashus…

Men, eftersom jag inte har så mycket att göra så har jag lagt upp en sida med mitt material från sociologiutbildningen. Det är mest till för mig själv att ha ett ställe att lagra grejerna på, fritt att komma åt och redigera från varän jag är i världen :) Men eftersom jag är lite av en bekräftelseknarkare så är det dessutom fritt att läsa, använda och kommentera det som finns där. Eftersom sidan heter Sociologi Gr (A) kan man lockas att tro att det kommer en B-kurs och en C-kurs, och det är väl helt rätt :) även om jag idag inte vet om det är något som funkar eller som jag är intresserad av…vi får väl se.

Läs mer på sidan Sociologi Gr (A) :)

4 thoughts on “Sociologi på allvar!

  1. Fy tusan vad lite kommentarer du fått sen du började mässa om sociologi. Personligen måste jag tacka dig då du tar mig med längs ”memory lane” och jag får återuppleva känslan av att sitta på en intressant föreläsning ledd av en mossig gammal professor i tweed kavaj som väver in sina experimentella upplevelser från 60-talet.

  2. Ja, varför det är så skulle jag kunna göra en spännande sociologisk studie kring :) Är det sociologiskt intresserade personer som inte surfar eller läser bloggar? Eller är det så att surfande sociologiintresserade inte gillar att kommunicera och kommentera och skapa interaktion? Eller är det så enkelt att de helt enkelt tycker att den här bloggen suger och att den inte är värd varken besök eller kommentar ;) Vem vet…

    Längs din memory lane vet jag inte riktigt vad jag gör som framkallar dina minnen :) Om det är mossogheten, åldern, professorslikheten eller tweedkavajen som ger dig associationerna ;)

  3. Suger gör den knappast. Det är sociologin som tar mig med längs memory lane. Inget fel på dina ledarskaps inlägg (du är knivskarp som alltid) men det är sociologin som tilltalar mig mest.

  4. Tack! Ser att du har fler sär skrivningar när din memory lane tar dig västerut över atlanten ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *