Sportfotografen fortsätter

Nu har sommarsäsongen dragit igång, och med den bytet av sporter :) Nu är det fotboll som gäller och vi hade första sammandraget i lördags. Kanske lite väl tidigt att köra seriespel för sjuåringarna men jag tror att de hade roligt trots pirret i magen på morgonen. Föräldrarna hade då sanslöst kul, riggade mattält, musik- och speakerutrustning, lotterier och en massa publik ;) Det var mer folk än på en vanlig seriematch i nån av gärsgårdsdivisionerna :) Jag hade kameran med, och blev biten av sportfotografnerven men fick inte riktigt till det. Det var ruggigt svårt väder med ömsom helmulet med ljusvit himmel som frätte ut, och ömsom strålande sol med kraftiga skuggor som pajade färger och detaljer. Nåja, mitt kall är att vara missnöjd med mina prestationer så jag är väl bara mig själv. Se själv i galleriet med Granlo BK.

Har dessutom hittat en suverän liten bok, Kors & Tvärs. Den ska vara läst och skriven till söndag, men den är annorlunda på så sätt att den direkt skriver om sånt jag kan och jobar med. Första kapitlet (boken handlar om intersektionalitet ;) handlar om att jobben letar upp människorna och människorna letar upp jobben – globalt! Det ger enorma påfrestningar på länder, städer och infrastruktur. Där är jag nu. Ska försöka hinna med det här också…

2 thoughts on “Sportfotografen fortsätter

  1. Visst är det roligt med fotboll och barn :) Jag förstår precis hur ni hade det trots att mina ungar lade av med fotboll för några år sedan. Känner lukten av termoskaffe och varm korv när jag ser dina bilder :)

  2. Vänta då bara på när vi sätter upp tivoli och thailändska grillspettsstånd vid nästa sammandrag i Granlo :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *