Jag är kär i en pryl

Det är ju helt otroligt, och det går emot all logik om det mänskliga begäret och behovet av dopamin och andra kicksubstanser. Men faktum är att jag är kär i en pryl, en digital-tv-mottagare :) Vi köpte den (en Samsung DTB-P850V) för två år sedan då vi passade på att säga upp ComHems fördyrade tv-abonnemang och istället gick över till digital marksänd tv via Boxer. Mottagaren, den lilla 850n, fungerade jättebra, man kunde pausa pågående program, spela in ett program och se på ett annat, se på ett inspelat program och spela in två andra och med 160Gb utrymme får vi plats med många timmar av inspelade program. Kort sagt, den fungerade jättebra.

Men, prylar brukar vara bäst innan man köper dom, och snart är man van och vill ha något nytt och något mer, och den nyss inköpta prylen förvisas till ignorans och glömska. Men den här lilla manicken imponerar fortfarande, två år efter inköpet! Dels har den uppgraderats automatiskt, och vi har fått fler funktioner :) Jag märkte det igår när tvn visade Leila på landet, ett av tjejernas favoritprogram. Det hade pågått en kvart och jag insåg att vi borde ha spelat in det åt dom. När jag gick till epg:n och begärde inspelning, så inte bara startade den inspelningen utan den tog med allt ända från starten på programmet – en kvart tillbaka i tiden! Så vackert :D Jag kände en varm glädje av att ha en sån pryl som kan göra en sån cool och praktisk grej!

En annan uppgraderad funktion är att kunna ställa in ett program för inspelning, och i efterhand börja titta på inspelningen från början för att speeda ikapp genom reklamavbrott eller tråkiga partier.

Helt suveränt! Och jag får en kick igen och igen – av samma pryl!

One thought on “Jag är kär i en pryl

  1. Jag är kär i en muffins så jag tror inte att du behöver bekymra dig för din kärlek. Vi går igång på så märkliga saker och det gäller nog för de flesta fast de inte vågar erkänna det. :-)

Kommentera