Strömmen ökar

Wow, tror att jag har slagit rekord i google-sökningar idag :) Jag har fått åtta sökningar på intressanta ämnen och vilken skillnad i ämnesval jämfört med i våras då jag fick en massa slagningar på erotik-kopplade sökord med allt från sexnovell till carolina gynning :D

Nej, nu är det sökningar efter ”mentalt kontrakt”, ”sundsvallsflyg”, ”familjecoaching”, ”till vilken grupp tillhör människan”, ”sociologi ledarskap”, ”dikter ledarskap” osv. Rätt häftigt att det går att få träff på både ledarskap med koppling till sociologi och poesi :)

Några som söker går vidare och läser andra inlägg och sidor, medan många nöjer sig med att läsa resultatet på den sida eller det inlägg de hittat, och det är ju helt okej det med. För mig som bekräftelsemaniker så är det ju extra kul att se vilken plats på Google sajten befinner sig ;) Sökning efter ”sociologi ledarskap” visar att peterA.se är på 4:e av ca 130 000! Den som söker efter ”dikter ledarskap” ser peterA.se som 5:a av 446 000! Sökningen efter ”ledarskap coaching” där är vi 11:a av 155 000 :) Coolt!

7 thoughts on “Strömmen ökar

 1. Visst är det trist när man är en ”bekräftelsemaniker” och inte får ett uns bekräftelse eller reflektion på det man skriver? Och just som man börjar skriva om något som verkligen är av vikt också.

  Hoppas att dina studier av sociologin samt föreläsningen går bra och att du där blir rikligt bekräftad.

  Å andra sidan kanske du inte behöver mer bekräftelse med tanke på dina egenhändigt redovisade googleträffar?

  Men Markattan håller verkligen tummarna för dig och önskar dig all lycka till i studier såväl som föreläsning.

  Och skulle det skita sig är väl inte en träff med Carolina Gynning att förakta? Då kan man ju om inte annat bli idol….

  Markattan

 2. Oj, vilse i skogen, den gode zygmunt som referens och S-vall 42 i antågande. Spännande läsning och lite förväntansfullt, vad kommer och när? Jag hoppas DU tar tiden att njuta där och då av skogen och zygmunt där kanske författaren ibland förenklar och ibland, likt noam chomsky, ”talar om hur det ska vara”. Jämfört med skogen där du som gäst måste förstå hur det ska vara för att faktiskt klara dig. Nåja, kanske jag får komma till S-vall v 42 för att höra dina teser och ställa några frågor. Lev väl och må gott din gamle enhetschef. \johan

 3. Hade faktiskt en träff med CG ikväll ;) Hon var med på ett program med Christian Luuk, och efter en kvarts kikande kunde jag konstatera att det är för väl att det finns såna människor, för huja vad världen skulle vara tråkig utan dessa virrpannor som stör den rådande världsordningen :)
  Tack för dina tummar, markattan, du ska veta att dina ord används av munnar jag ätit lunch med, så jag har så att säga fått visheten från två håll ,)

  Och jag visste, Johan, att kombinationen, triaden, kompass och skog och sociologi skulle väcka upp dig :) och kul med din förväntan? På vad, på mig, på vart jag tar vägen – fysiskt som mentalt? Kom gärna upp ens väng till Sundsvall42. Den konferensen är ju fylld av massor av bra föredrag och festen på onsdagen brukar kunna vara riktigt kul…om ”man” nu inte sitter och våndas för dagen efters föreläsningar ;)

 4. Se där ja, virrpannor kan också skramla, men att de, CG, stör världsordningen var väl att ta i? Såvida inte du tycker att din ordning borde vara världens. Och då kan jag lugnt föreställa mig att rådande världsordning störs.

  Jojo, det finns alltså plagiat som använder mina ord… Ta ett snack med coachen om ”ett mycket dåligt plagiat” och du lär få dina fiskar varma. Hälsa sen lunchsällskapet att jag står först i kön av coachbeundrare.

  Hur som helst, lycka till och keep up the work.

  Markattan, ibland god, ibland ondsan själv.

  Ps, något du kan använda dig av i dina studier månne?

 5. ondskan skulle det ju vara, men när jag tar de orden i mitt tangentbord, om mig själv, får jag svårt att utskriva dem.

  Såklart… :-=

 6. Förväntningar och förväntningar! Det är alltid intressant och lärorikt att läsa och försöka tolka medmänniskor som blottar sig och, som jag uppfattar det, försöker leva som man lär. Annars är det väl klart att jag funderar vart du är på väg och vart ditt resonemang tar vägen. Eftersom du nämnt den gode Zygmunt tidigare avslutar jag med några, mycket tänkvarda, ord från denna prof emeritus. Må gott \johan

  ”Vi lever i en värld som inte längre ifrågasätter sig själv. En värld som lever från dag till dag, försöker hantera de kriser som uppstår och kämpar för att skydda sig mot nya, utan att veta vart den är på väg och utan att försöka planera för eller ens förställa sig någon bättre framtid. Samtidigt tycks allt viktigt i våra liv – våra nära relationer, vårt kärleksliv, de mål med livet vi finner värda att sträva efter – allt mer sårbart, ovisst, osäkert och utsatt. Finns det ett samband mellan formen på den värld vi bebor och det sätt på vilket vi lever våra liv?”

 7. Jag ska ta upp detta mec coachen, Markattan. jag lovar :) Och världsordningen, den är ju inte min utan allas, och den störs ju av allt som vi gör, oavsett vad vi gör ;) Men som jag uppfattar rådande praxis i Sverige så ska man inte vara blond, opererad och gapig, och då är CG rätt skön kontrast mot det ;)

  Och Johan, att vi inte hann in på ZB när vi var på’t då det begav sig ;) Och ditt citat är grymt, men samtidigt lite läskigt, eftersom vi vet hur vi borde leva, men gör det inte! Och jag är ett bra exempel på det, även om jag idag köpte en eldriven gräsklippare där jag får djävlas med en sladd vid klippningen, men som förhoppningsvis drar ett litet strå till stacken mot en bättre värld. Grannarna borde snabbt se skillnad för den låter myycket mindre :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *