Sundsvall 42 – äntligen

Och en vecka efter inlämning till staben på Sundsvall 42 har jag nu fixat till materialet så att det passar publicering här på peterA.se :) Du hittar sidan i navigeringskolumnen till höger, raden med Sundsvall 42 2008. Det var inte direkt svårt att konvertera word-formatet till wordpress utan det som var tjorvigast var att få till mallar som fungerade för den här typen av dokument. Jag är väl inte helt nöjd (ni som känner mig vet ju att jag sällan blir det ;) men att jag lyckats skapa en sidtyp som inte har högerkolumnen och där sidorna är kommenteringsbara är jag nöjd med trots allt. Mina kunskaper i stylesheets och php är ju inte de allra starkaste :) Så nu är det fritt fram att ta del av det material som kommer att publiceras i boken Sundsvall 42 2008. Jag bjussar även på dokumentationen från föregående års Sundsvall 42, ett föredrag som är grunden till de tre som jag kommer att dra i år :) Det här är ju en modell som blivit starkare och starkare hos mig under året, och jag förelästa ju på Mittuniversitetet i våras mitt i min omvälvning i förståelsen om förståelse :)

När jag kommer närmre vecka 42 kommer jag att lägga ut det bildspel jag tänkt använda. Förra året tvekade jag att mejla ut materialet till några som efterfrågade det, ber om ursäkt ett år i efterhand, men jag har definitivt ändrat mig tills i år och kommer att göra allt tillgängligt på sajten som allt annat. Använd det gärna, och sprid till alla som vill men det är inte okej att själv ta cred för materialet eller att ta betalt för det. Typ open source i dokumentform ;)

På torsdag börjar jag på Mittuniversitetet som student! Därefter lär ju mina dagar vara räknade vad gäller att skapa material till Sundsvall 42! Däremot ska jag verkligen försöka att lägga ut arbetsmaterial och rapporter här, som vanligt för mitt eget arkiverandes skull, men om det skulle komma till nytta för någon annan så är ju allt vunnet :) Va, vad jag ska läsa, jo, Sociologi GR (A) är kursen. Sånt jag kan men inte vet att jag kan, eller sånt jag inte kan orden på men vet hur det funkar :D

2 thoughts on “Sundsvall 42 – äntligen

  1. Nja, inga bilder, och ingen nollning. Min nollning hölls för 10 år sedan i en liten stuga utanför Liden, och det var ingen händelse jag vill återuppleva :) Vassa plåttak, begravda skepparmössor och annat märkligt… nästintill surrealistiskt ;)

Kommentera