Träning med Anja i Kåbdalis

Första helgen i November, under Alla Helgons helg, var Nolby Alpinas ABC-gäng i Kåbdalis på träningsläger. Som vanligt fungerade allt väldigt bra, både med träning och på anläggningen. Den här gången kryddades dock tillvaron av att svenska landslaget var på plats. Europacup- och världscupdamer tränade slalom och storslalom bredvid våra åkare. Förutsättningarna var för dåliga i Gällivare, vilket gjorde att Anja Pärson och hennes landslagskompisar kom ner till Kåbdalis istället, som hade en halvmeter balkad snö i backen och med lagom kyla och perfekta förhållanden.

Både ungdomar och föräldrar förtrollades av stjärnglansen från dessa världsberömda idrottsartister och de var så ödmjuka att de stannade upp och skrev autografer och lät sig fotograferas. Vi kom hem med två signerade hjälmar och autografer på papper. Plus knappt fyra tusen bilder på slalom :D

Bläddra själv i albumet och låt dig föras med till Kåbdalis, en pärla i Norrbotten, eller läs Johans blogg från Kåbdalis skidliftar!

kabdalis2010

2 thoughts on “Träning med Anja i Kåbdalis

  1. Hej !
    Har kikat lite på dina alpina bilder. Grymt roligt att se och mycket bra.
    Ser fram emot fler fantastiska kort.

    Putte

  2. Hej, tack för berömmet och de fina orden :) Jag tar de extra gott med tanke på att de kommer från en riktig kännare ;)
    peterA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *